Kinderyoga in Yogastudio Yn Balâns

Kinderen groeien op in een tijd waarin prikkels verveelvoudigd zijn. Er is veel wat ‘moet’ en ‘lummeltijd’ is schaars. Staren, ademen, je eigen lichaam observeren en Zijn in het moment, zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en opladen.

Kinderen kunnen dit leren met yoga.

In februari 2024 start ik met een groep kinderyoga voor kinderen van ongeveer 5 tot en met 8 jaar. In een reeks van vijf keer leert het kind spelenderwijs ademhaling op een juiste manier te gebruiken en gaat het beter ontspannen. Het kind ontwikkelt een stukje lichaamsbewustzijn en zelfbewustzijn. Door deze bewustwording kunnen onzekerheden verminderen en spanningen afnemen. Dit alles op een liefdevolle, speelse manier.

Wanneer: Woensdag 14 februari , 6 maart, 13 maart, 20 maart van 15.30 uur tot 16.15 uur en als afsluiting Zondag 7 april van 10.30 uur tot 11.30 uur familieyoga (met ouders en broertjes, zusjes) met aansluitend drinken en wat lekkers.
Waar: Yn Balâns yogastudio, Industrieweg 1, Eastermar.
Kosten: vijf lessen voor €55,-. Volwassenen betalen voor Zondag 7 april €13,- per volwassene.

Opgave kan via de button hieronder.

Vragen? Bel me of mail me. 06 39809541, info@fugelfrijcoaching.com

Yogadocent
Mijn naam is Nelleke Keuning, ik ben 45 jaar en moeder van vier prachtige kinderen. Jaren ben ik leerkracht geweest in het basisonderwijs. Ik ben eigenaar van praktijk Fûgelfrij. Als pedagoog, gedragspecialist, HB en HSP deskundige begeleid ik kinderen en hun gezin. Daarnaast coach en counsel ik individuele mensen met een specifieke vraag. Vragen waarin ik mensen begeleid kunnen te maken hebben met rouw, burn-out, levensvragen en opvoeding. Ik gebruik bij alle vragen het gedachtengoed: talentgedreven denken en leven ontwikkeld door Luc Dewulf, gebaseerd op de positieve psychologie. Ik beoefen zelf al bijna 20 jaar yoga. Bij Helen Purperhart volg ik de kinderyogadocent opleiding.