Bekostiging

Voor training en scholing in het onderwijs maak ik passende offertes. De kosten voor verschillende trajecten is afhankelijk van de situatie. Middels een offerte kan coaching voor leerkrachten vergoed worden via de werkgever.

Pedagogische begeleiding voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar kan met een verwijzing via de huisarts volledig worden vergoed.

Coaching en counseling bij (jong) volwassenen kan soms worden vergoed. 

Neem gerust contact met mij op om te horen wat ik voor je kan betekenen!

Kwalificaties

Ik heb ervaren dat het meeste geleerd wordt buiten de vier muren van school. Toch ben ik ook blij met al mijn kwalificaties. Deze hebben mij gebracht daar waar ik nu sta. Naast een onderwijsbevoegdheid (PABO) heb ik mij gespecialiseerd in het jonge kind middels een Post-HBO opleiding. Als sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH) heb ik mijn gesprekstechnieken en pedagogische kennis gevoed. Naast vele cursussen en specialisaties in het onderwijs heb ik een coach opleiding gevolgd bij de “Blij met mij” academie.

De ervaringen als leerkracht, opbouwwerker, pedagoog, gedragspecialist en intern begeleider maken dat ik een gevulde rugzak heb en kan geven in het leven.

Wil je meer weten?